Saluda

No s’han acabat d’extingir les cendres de les últimes falles, i ja estem prenent la metxa de les esdevenidores.
Com bé sabeu, estem vivint temps excepcionals. Les circumstàncies ens van impedir celebrar les últimes falles en el seu mes natural. Per contra, vam tindre l’oportunitat de viure, ventall en mà, les primeres falles estiuenques de la història.
Amb la mateixa il·lusió amb la qual ens reunim al setembre, i amb la mateixa obstinació amb el qual aconseguim tirar avant la nostra festa, afrontem l’inici d’unes noves falles aquest pròxim mes de març.
Tenim ganes de donar colorit al barri amb els nostres monuments, d’emocionar-nos amb el so de la música i de vibrar amb la pólvora de les mascletás.
Aprofundint en l’excepcionalitat, enguany el saluda no ho signa un sol president, com ha sigut tradicional en la nostra falla, sinó que som els cinc membres de la Junta Gestora els que us donem la benvinguda, tant als fallers i falleres de la nostra comissió, com a veïns i amics. En aquests temps tan complicats, per a nosaltres té un significat molt especial i així ho agraïm, continuar comptant amb el suport dels comerços del barri i anunciants, l’aportació dels quals ens ajuda a mantindre la il·lusió de continuar plantant, amb orgull, la nostra falla.
Us convidem que ens acompanyeu, i gaudiu amb nosaltres d’una festa que pretenem que siga inoblidable.
Per part nostra, només queda felicitar a Aitana, Paula i Mario, les nostres Falleres Majors i President Infantil, i desitjar-los que visquen el seu any amb intensitat.

Moltes gràcies i… que visquen les Falles!

Inmaculada Máñez Solsona
Mari Carmen García García
Sonia Torres Torres
Rubén Canet Burillo
Pedro Pablo Maestro Fayos

Junta Gestora de la Falla Carrera Malilla – Isla Cabrera.